Stiftet i 1937
Medlem af FSKBH under DFIF
www.f-u-d.dk

Forårssæsonen udsat på ubestemt tid.

Som alle ved, så er samfundet lukket ned til efter påske, og i stedet for, at jeg skal skrive hver uge, at turneringen fortsat er lukket i næste uge, så er det lettere, at skrive, når den åbner op(hvilket Michael Kofoed eller Kim Christiansen giver mig besked om), da foreningslivet vel næppe er det, som først åbner op.

 

Alle har vel mere eller mindre fuldt med i nyhederne og diverse pressekonferencer de sidste par dage med diverse eksperters efterfølgende kommentarer til, hvordan samfundet langsomt skal åbnes op igen, og det lyder til at blive over en langstrakt periode.

 

Det er en vanskelig tid for rigtig mange mennesker, og jeg vil ikke kloge mig på mennesker, som mister deres arbejde, eller føler sig meget isoleret, eller måske i værste tilfælde mister nogen. Jeg håber i alle er raske og har det så godt som muligt med de begrænsninger, som vi alle er hæmmet af.

 

Pas rigtig godt på jer selv, og forhåbentlig på snarligt gensyn.

 

Samfundet åbnes jo op igen på et tidspunkt, og som jeg tolker det, så vil der måske stadig være en smittefare, når det sker. Så alle skal selvfølgelig opveje risikoen op mod deres eget helbred og faren for at blive smittet generelt. Ligeså kan der være arbejdsgivere, familie eller vedhæng, som helst ikke ser deres medarbejdere eller kære udsætte sig for en evt. unødig smittefare. Ingen dommere vil få færre kampe, hvis de vælger at holde pause, når de vender tilbage. Er det midt i en ½sæson, så er det selvfølgelig anderledes udfordrende, da det så kun er afbudskampe(fra andre dommere), som jeg kan tilbyde.

 

Det eneste jeg beder om er: I giver besked i god tid.

 

Pas rigtig godt på jer selv.

 

Med venlig hilsen

Søren T. Holm